середа, 8 травня 2019 р.

ЗАХОДИ ПО ВШАНУВАННЮ ПАМ`ЯТІ УЧАСНИКІВ ІІ СВІТОВОЇ ВІЙНИ



74 роки тому на землі запанувала тиша – закінчилась Друга світова війна. Але ми не повинні забувати про тих, хто приніс ту тішу на нашу землю. І тому учні Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 долучились до заходів, присвячених вшануванню пам’яті учасників тих страшних подій.
Так для учнів 5-7 класів відбулася зустріч з військовослужбовцями в/ч А4218 оперативного командування «Північ». Мельніков Віталій Олександрович розповів не тільки про події 1939-1945 років, а і провели паралель з сучасними подіями на сході України.
Старшокласники, 9-10 класів (класні керівники Єгорова О.Л., Єфімова О.Г., Примоченко М.С., Шолом Г.І.) відвідали Чернігівський філармонійний центр, де переглянули концерт, присвячений Дню перемоги.
Учні молодшої та середньої ланки (3-6 клас, учителі Коваленко К.В., Бабич Л.Г., Янкіна І.В., Гурко Т.В.) у м.Мена Чернігівської області вшанували пам’ять учасників Другої світової війни, поклавши квіти до Меморіалу-обеліску слави воїнів-визволителів Другої Світової війни та ознайомилися с експозицією місцевого краєзнавчого музею.
Ми пам’ятаємо…