понеділок, 2 грудня 2019 р.

ЗУСТРІЧ З АКТРИСОЮ НАТАЛКОЮ ДЕНИСЕНКО


Приємно, коли до школи приходять наші випускники. Але ще приємніше, коли ці випускники – люди відомі на всю країну.
Саме з такою людиною відбулася зустріч і Чернігівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №20. Молода, але вже дуже відома актриса Наталка Денисенко завітала у рідну школу! Бажаючих зустрітися з відомою випускницею було дуже багато. А зробити фото – ще більше.
Наталка розповіла про життя та роботу актриси українського кінематографа, зачепила особисте життя, дала слушні поради щодо навчання та відношення до свого здоров’я. Зустріч відбувалася на дуже емоційному рівні, учасників, а особливо дівчат, цікавили різні сторінки життя Наталки, а вона відверто відповідала на будь-які питання, починаючи з освіти і завершуючи заробітною платою.
Звичайно, не обійшлося без приємних спогадів, але про них актриса згадувала в більш тісному колі вчителів: як вчила вірші, брала участь у різноманітних театральних постановках, шкільних конкурсах і концертах. Це були перші кроки до здійснення головної мети – стати актрисою кіно і театра.
Тому і не випадкова ця зустріч в рідній школі. Ми були дуже раді привітати Наталку та поспілкуватися з відомою випускницею. А Наталці було приємно побачити свою світлину на стенді «Школа пишається своїми випускниками»