четвер, 23 січня 2020 р.

МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!


За традицією в січні учні Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 беруть участь у традиційному конкурсі «Ми за здоровий спосіб життя!».
23 січня в актовій залі школи зустрілися активні учасники цього руху: 6-Б (кл.керівник Л.Г.Бабич), 6-В кл.керівник В.П.Ланько), 8-А (кл.керівник І.П.Полевик),            9-Б (кл.керівник Н.М.Васькова), 10-Б (кл.керівник О.Г.Єфімова). Команди підготували свої виступи з урахуванням вимог міського конкурсу. Виступи були яскраві, позитивні, динамічні. Учні продемонстрували свої таланти в танцях і піснях, вмінні триматися на сцені та представити свої команди.
Поважне журі,  в складі якого були директор школи Наталія Іванівна Малець, заступник директора з ВР Тетяна Володимирівна Веремієнко, учитель інформатики – керівник команди переможця у 2019 році Ганна Іванівна Шолом, учитель основ здоров’я Анна Володимирівна Коношевич та випускниця 2019 року Валерія Високос із задоволення дивились виступи учасників конкурсу а відмітили високий рівень підготовки учасників. Нагороджувались команди за різними номінаціями, отже кожна з них почула в свій адрес чимало добрих слів.
Сподіваємось, що на міському конкурсі «Молодь обирає здоров’я» команда школи виступить досить вдало.